Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Infomöte om andra utlysningen Demonstration för livskraftiga städer

18 juni, 2018 @ 13:00 - 14:00

Nu utlyser programmet Viable Cities 15 miljoner kronor för demonstrationsprojekt. Viable Cities är ett strategiskt innovationsprogram som stödjer forskning och innovation inom området smarta, hållbara städer. Strategiska innovationsprogram är en gemensam satsning mellan Vinnova, Energimyndigheten och Formas.

Utlysningen syftar till att stödja demonstration av innovativa lösningar som bidrar till omställning till hållbara resurseffektiva städer med digitalisering och medborgarengagemang som starka drivkrafter för omställningen.

Du kan delta på plats på Viable Cities programkontor i Stockholm eller via webben. Filmen från informationsmötet kan också ses i efterhand.

Mötet leds av Patrik Rydén från Viable Cities programkontor. Även Kajsa-Stina Benulic från Energimyndigheten medverkar.

Livesändning

Om sändningen av någon anledning skulle sluta fungera, gå in på Viable Cities youtube-kanal och hitta den där.

Vi beklagar tekniskt problem i inledningen av sändningen. Klicka på livesändningsrutan ovan så ska det funka.

Ställ frågor via nätet

När du tittar på eventet genom livessändningen kan ställa frågor till oss. Det kan du göra på två sätt. Det första är genom chatten som finns i anslutning till sändningsrutan, men som kräver att du är inloggad med ett youtube- eller googlekonto. Det andra sättet är att mejla din fråga under sändningen till application@viablecities.com. Vi kommer att besvara så många frågor vi hinner. I övrigt redovisas frågor och svar om utlysningen löpande här.

Presentation

För att underlätta, framför allt  för dig som följer oss via livesändningen, finns presentationen att ladda ner och titta på här.

Fika och mingel

För dig som deltar på plats finns möjlighet att stanna kvar och fika och mingla efter informationsmötet, och kanske få svar på ytterligare frågor.

Mer info om utlysningen

Du hittar mer information om utlysningen här.

Detaljer

Datum:
18 juni, 2018
Tid:
13:00 - 14:00

Plats

Viable Cities Lounge, KTH, Teknikringen 10B (ground floor), Stockholm